Internationale Verhuizers

Kosten van een internationale verhuizing

  

Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen komt er veel op u af. Een nieuw land, nieuwe mensen en andere gewoontes en gebruiken. Hoeveel inboedel neemt u mee, en wat gaat uw verhuizing eigenlijk kosten?

Natuurlijk krijgt u door middel van de offertes straks een goed beeld van wat de verhuzing gaat kosten als u een internationaal verhuisbedrijf inschakelt. Maar heeft u ook aan overige zaken zoals verzekeringen gedacht?

Houd in ieder geval rekening met kosten voor:

Laden
Het inladen van uw inboedel in een verhuiswagen of container is zwaar werk en verloopt niet altijd even soepel. Afhankelijk van het type woning dat u heeft, de toegankelijkheid, de grootte en het gewicht van uw spullen lopen de kosten voor het laden van uw inboedel op.

Transport
u gebruik van containertransport over zee of luchttransport? Luchttransport is een stuk duurder dan transport over zee. Door verschillende verhuizingen met elkaar te combineren kan uw internationale verhuizer u flink wat kosten besparen. Daarnaast is het aantal kubieke meters aan inboedel dat u laat vervoeren van grote invloed op de transportkosten.

Inpakken en demonteren
Het inpakken van uw inboedel en het demonteren van meubelen is een hele klus. Om er zeker van te zijn dat uw bezettingen ongeschonden de nieuwe plaats van bestemming bereiken is het belangrijk dat dit goed gebeurd. Afhankelijk van uw budget kunt u ervoor kiezen dit zelf te doen of uit te besteden aan uw verhuizers.

Opslag
Kunt u nog niet in uw nieuwe huis of wilt u uw oude huis sneller verkopen? Dan kan het interessant zijn uw inboedel tijdelijk op te slaan voordat het naar de plaats van bestemming wordt vervoerd.

Lossen
Het lossen van de inboedel wordt uitgevoerd door de verhuizer op uw plaats van bestemming. De kosten die hiervoor gerekend worden zijn onder meer afhankelijk van de afstand tussen uw plaats van aankomst en uw plaats van bestemming, en de toegankelijkheid van uw nieuwe woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van een lift.

Verzekeren
U doet er samen met uw verhuizers alles aan om uw inboedel veilig van A naar B te vervoeren zonder dat het beschadigd wordt. Toch kan er op een lange reis wel eens iets mis gaan. Daarom is het verstandig een inboedelverzekering af te sluiten.


Waar verhuist u naar toe?


Verhuizen van

Verhuizen naar